ΑΥΤΟΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - PRINT on DEMAND

Η εκτύπωση βιβλίων μικρού - μεσαίου - μεγάλου τιράζ είναι μια βασική υπηρεσία της εταιρείας μας. Μπορείτε να τυπώσετε όσα αντίτυπα χρειάζεστε χωρίς κόστη για υπηρεσίες που δεν έχετε ανάγκη.

Προσφέρουμε άψογη εκτύπωση, ασπρόμαυρη ή έγχρωμη, πολύ ανταγωνιστικές τιμές και απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Τυπώνουμε σε όλα τα είδη, μεγέθη, πάχη και χρώματα χαρτιών,  χωρίς ελάχιστη ποσότητα (από 1 έως 3000)  και χωρίς να ανησυχείτε αν χρειάζεστε περισσότερα αντίτυπα μετά από λίγο καιρό ή αν στην πορεία διαπιστώσετε ότι το βιβλίο σας είχε μεγαλύτερη επιτυχία από αυτή που περιμένατε. Μόλις σας τελειώσουν τα αντίτυπα που τυπώσατε, με ένα μόνο τηλεφώνημα μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον την ποσότητα βιβλίων που χρειάζεστε και σε σύντομο χρόνο να τα παραλάβετε!

Εάν το επιθυμείτε, το ατελιέ μας είναι δίπλα σας και μπορούμε να βοηθήσουμε σε οτιδήποτε θελήσετε όπως να σχεδιάσουμε μαζί το εξώφυλλό της έκδοσής σας ή ακόμα αναλαμβάνοντας από μία απλή διόρθωση μέχρι πλήρη σελιδοποίηση, σχεδιασμό και «στήσιμο» της έκδοσής σας, έτσι ώστε το τελικό «προϊόν» δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνο ενός οποιουδήποτε έγκριτου “παραδοσιακού” εκδοτικού οίκου.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε σήμερα κιόλας μαζί μας για προσφορά ή τυχον απορίες, στο 210 3303930 ή στο email: planetcopy@yahoo.com

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη μας με την σοβαρότητα και σπουδαιότητα που του αξίζει.

 

Διαλέξτε τη μέθοδο που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας εξώφυλλο της δικής σας έμπνευσης!


 

Αναλαμβάνουμε βιβλιοδεσίες όλων των τύπων, άμεσα, γρήγορα και με άρτιο αποτέλεσμα. 

Βιβλιοδεσίες:

Αναλαμβάνουμε βιβλιοδεσίες όλων των τύπων, άμεσα, γρήγορα και με άρτιο αποτέλεσμα.